Ons aanbod
Onze aanpak
Over ons
Hulp & contact
Energie.be NV   -   BE 0476.243.769   -   Koning Albert II-laan 7, 1210 Brussel   -   support@energie.be
Over ons

Wij willen de energiemarkt voorgoed veranderen:
eenvoudig, eerlijk en groen.


Ons manifesto
#1Eerlijkheid boven alles
Bij Energie.be is iedereen gelijk voor de wet en doen we niet mee aan misleidende prijsstrategieën. We bieden steeds een zo scherp mogelijk tarief aan, of het nu vast of variabel is. Dat doen we niet alleen vandaag maar jaar na jaar. Onze kleine lettertjes hebben niets te verbergen.
We staan steeds open voor feedback met respect voor de ander. Kortom: bij Energie.be weet je waar je aan toe bent.
#2Eenvoudiger kan niet
Eenvoud: dát is de rode draad doorheen alles wat we doen. Geen overbodige producten of diensten, wel verstaanbare mensentaal, een simpele website en gebruiksvriendelijke klantenzone.
En we doen alles digitaal. Zo houden wij onze kosten laag en jouw energie goedkoper. Win-win dus!
#3De toekomst is duurzaam
We focussen ons op de lange termijn, voor zowel onze planeet, als onze klanten en collega’s. We maken de energietransitie begrijpbaar voor onze klanten en bieden hun innovatieve oplossingen aan die écht een impact hebben.
#4Vol vertrouwen
Vertrouwen in elkaar en in onze missie, daar krijgen we energie van. Samen staan we sterker en ieders input telt evenveel mee, of deze nu van een collega of klant komt.
Iedereen binnen Energie.be heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Toch sta je binnen ons hecht team er nooit alleen voor. Mijlpalen, groot of klein, worden samen uitbundig gevierd.
#5We gaan ervoor, elke dag!
Bij Energie.be beseffen we dat de energietransitie er niet vanzelf zal komen en dat de tijd tikt. We zetten ons dan ook elke dag voor 100% in en willen zo de drijvende kracht naar een duurzamere wereld zijn.

Het <i>E</i>nergie.be teamHet <i>E</i>nergie.be team
Bereken mijn prijs

Bereken hier je prijs en word klant in 2 minuten. Je hoeft niet naar
de kleine letters te zoeken: die zijn er namelijk niet.