De tariefcheck

Wil jij weten hoeveel je kan besparen?
Stuur dan je afrekeningsfactuur door naar tariefcheck@energie.be.


Hoe werkt het nu juist?
1
Stuur je afrekening naar tariefcheck@energie.be of upload hem hierboven.
Je afrekeningsfactuur kan je terugvinden in de klantenzone van je huidige leverancier of in je mailbox (als je zoekt op je huidige leverancier). Als je een papieren factuur hebt, kan je gewoon een duidelijke foto doorsturen.
2
Wij doen een uitgebreide analyse van jouw huidige tarief
We bekijken hoe jouw huidige tarief zich verhoudt ten opzichte van de markt en berekenen hoeveel jij kan besparen.
3
We komen terug met een eerlijk voorstel
Wij zijn eerlijk. Als je momenteel goed zit, zullen we dat ook zeggen. Als je kan besparen, doen we je een voorstel waarna je klant kan worden in één klik.

Ik trok mijn ogen groot open toen ik zag hoeveel ik had kunnen besparen. Ik ben direct overgestapt naar Energie.be. Met één klik was alles geregeld.
- Lisa
Ik was nogal sceptisch over de tariefcheck. Maar ze zeiden echt dat ik momenteel goed zat. Ze gaven me nadien tips waaar ik zeker op moest letten zodat ik niet in de val trapte.
- Kobe
Ik weet dat je elk jaar zou moeten veranderen. Maar de stap om zelf opzoekwerk te doen was me teveel gevraagd. Daarom kwam de tariefcheck perfect uit. Ik moest enkel mijn afrekening doorsturen en de rest deed Energie.be. Zo gemakkelijk!
- Joris

BEREKEN MIJN PRIJS

Bereken hier je prijs en word klant in 2 minuten. Je hoeft niet naar de kleine letters te zoeken: die zijn er namelijk niet.